Saturday, 24 December 2016

[challenge] Cabaran 25 Hari Blogging


Syarat-syarat: 
  1. Tak ada tarikh tamat dan tarikh mula yang spesifik.
  2. Tag 2 orang rakan blogger lain supaya lebih ramai yang join.
  3. Copy both banner and kalau rajin boleh backlink kan semula ke blog [http://nurainahanis.blogspot.my/2016/12/cabaran-25-hari-blogging.html]
  4. Terpulanglah korang nak buat dalam bahasa apa pun, jangan buat bahasa alien sudah.



Saya tahu mereka merupakan antara manusia yang sentiasa busy dengan kerja :') tapi nak tag jugak sebab that what friends do sometimes (read: annoys other)

Zaa | Syarah (hi btw!)





4 comments:

zaatira zainuddin said...

Nasib aku rajin lagi bergaya *flip tudung*

Nurul Afifah said...

hopefully u will finish this. saya ada try few but give up when it felt boring. the new one i'm trying is quite fun. tengokla cane nanti.

faten.banana said...

hahaha thanks! i wish I could finish this in amidst of everything, yours too, goodluck!

Aina Akmal said...

thank you sebab sudii joinn ^^ hehehhee. ^^ all the best!